Bejelentésegeszsegnagykovet.5mp.eu
TARTS VELEM, MEGHÍVLAK ARWEN VILÁGÁBA!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


 
MINDENNAPI VIZÜNK


* Tudtad, hogy a csapvízben történő zuhanyzás vagy fürdés rosszabb mintha meginnád a vizet?
* Úgy véled, hogy családod számára biztonságos a palackozott víz ivása?
* Úgy gondolod, elegendő egy „felhasználáshelyi” szűrő rendszer, hogy megvédd családodat a veszélyes szennyező anyagoktól?
* Az, hogy mit eszünk, legalább annyira fontos, mint az, hogy mit iszunk.Tény,, hogy legtöbben egyszerűen nem iszunk eleget. Azután amikor iszunk, a leggyakrabban nem olyasmit iszunk, ami jót tesz.
* Íme a lényeg: a víz a legeslegfontosabb ahhoz, hogy egészségessé váljunk, majd pedig azok is maradjunk. Ugyanakkor a víz minősége, amely már most is szörnyű, kérlelhetetlenül romlani fog az előre látható jövőben.
* A víz hatással van egészségünk és vitalitásunk minden vonatkozására. A víz aktiválja testünk rendszereit és hiánya számos olyan reakciót okoz, amelyet betegségnek nevezünk.
* A tiszta víz az egyik előfeltétele az egészségnek
* Katalizátor , amely odaszállítja tápanyagokat a sejtekhez és elszálíitja a sejtanyagcsere melléktermékeit.
* A tiszta víznek semleges a pH-ja, és ez az „egészség kiindulópontja”.Testünk felszívja mindazt, amit beviszünk a táplálkozás során:
* A szennyezett vizzel mérgeket viszünk be!
* Vérünk és nyirokfolyadékunk megtelik szennyeződésekkel
* A toxikus anyagok egész életen át tartó szűrése túlterheli a szeveinket és a belső egészségünk lassan hanyatlani kezd
* A tiszta víz elengedhetetlen feltétele az optimális egészségnek


 * Elérhető még valahol a tiszta víz?Tiszta víz nem létezik többé a természetben!
Milyen szennyezőanyagok találhatók abban a vízben, amelyet megiszol, amellyel főzöl, vagy amelyben "tisztálkodsz"?
Klór és a THM-ek – A legtöbb csapvíz tartalmazza ezt a fertőtlenítőszert , amely keményíti az artériákat, pusztítja a test fehérjéit, irritálja a bőrt, arcüreg-problémákat okoz, súlyosbítja az asztmát, az allergiákat és a légzőszervi problémákat.
Feltételezhető, hogy rákkeltő anyag.
Ólom – az ivóvízbe került ólom súlyos egészségi problémákat okozhat. Alacsony dózis esetén kis születési súlyrendellenességek és koraszülés, lassab mentális és fizikai fejlődés, csökkent értelmi képesség lehet a következménye.
Nagyobb dózisok akár vérszegénységet, veseeégtelenséget és értelmi fogyatékosságot okozhatnak.
Radon – A radon egy természetben is előforduló radioaktív gáz, amely íztelen , szagtalan és színtelen gáz.
A vízben oldott radon a zuhanyban és a mosógépben felszabadul és belélegzésre kerülhet, növelve a tüdőrák kockázatát.
Ciszták – protozón paraziták – úgymint a cryptosporidium és a giardia – az ivóvízben hányást, hasmenést és náthaszerű tüneteket okozhatnak, melyek még az influenzánál is súlyosabb lefolyásúak lehetnek.
Rovarírtó és növényvédőszerek – Sok mezőgazdasági vegyszer – mint az atrazin és az alachlor – már belemosódott a felszín alatti vizeinkbe. Sok rovarírtószer toxikus és számos egészségügyi problémát hoznak szoros összefüggésbe velük.
Ipari vegyszerek – Sok ipari vegyszer a szevezetbe kerülve növelheti a rák és más megbetegedések kockázatát.
Néhány ilyen veszélyes vegyszer:a poliklorin bifenil (PCB) , a poli-nukleáris aromák (PNA) és az instabil szerves vegyületek (VOC), mint a TCE, a benzén és a karbon-tetraklorid.
Más szennyeződések – Kis azbesztrostok, por és egyéb részecskék is gyakran megtalálhatók az ivóvizünkben.
Gyógyszermaradványok - egyre szélesebb körben elismert tény, hogy az évtizedek óta beszedett fogamzásgátló szerek okozhatják a mai generáció fiatal asszonyainak meddőségét.
Mivel „gyógyítják” a vizünket amit iszunk?Már közel 100 éve annak, hogy klórt adnak a csapvízhez , hogy fertőtlenítsék azt. A hozzáadott klór mennyisége a víz minőségén múlik, de még ha nincs is semmilyen észrevehető szaga, a klór akkor is jelen van, csakúgy mint a klórozás melléktermékei, beleértve néhány erős rákkeltő anyagot.
A Harward egyetemen végzett kutatások eredménye, hogy a klórozott víz ivása kapcsolatban állhat a hólyag és a végbélrák megnövekedett előfordulási arányával.


Bizonyítékok támasztják alá azt is, hogy a klór roncsolja testünk fehérjéit. Valószínűleg már Te is tudatában vagy annak, hogy ez a fertőtlenítő-fehérítő szer szárítja a bőrödet, roncsolt és töredezett hajat okoz és szemégéshez is vezet.


De amit talán nem tudsz: ha bármely - alábbi - problémával küszködsz,
a klóros víz ronthat az állapotodon:
· asztma
· arcüreggyulladás
· allergiák
· bőrproblémák
· tüdőnagyobbodás


Egy másik halálos adalékanyag a fluorid.
A csontokat sérülékennyé teszi.
Károsítja a fogzománcot és csökkenti a termékenységet
Gátolja az antitestek képződését a vérben
Megzavarja az immunrendszert, így a fluorid megtámadja a test saját szöveteit.
Ez növelheti a rákra hajlamos emberekben a tumorok növekedésétUgye tudatosan nem fürdenél mérgekben minden nap…vagy pusztítanád a tüdődet és az arcüregedet, irritálnád az allergiáidat, roncsolnád a bőrödat, vagy….?

Természetesen nem!
De a helyzet az, hogy a fürdővízben lévő klór és annak melléktermékei erős mérgek, így habár elpusztítják ugyan a baktériumokat és a gombákat –
de mérgezőek a Te tested számára is!


Akár százszor több klór kerülhet a szervezetünkbe zuhanyzás közben, mintha meginnánk ugyanazt a vizet! Tesztek kimutatták, hogy a testünk több klórt szív magába egy tízperces zuhanyzás alatt, mintha meginnánk 8 pohárral ugyanabból a vízből. Hogyan lehetségez ez? Egy meleg zuhany megnyitja bőrünk pórusait, melynek hatására bőrünk szivacsként kezd viselkedni. Következésképpen, nemcsak belélegezzük a klóros párát, de a szervezetünk kültakaróján, a bőrünkön át is szívja magába a klórt, közvetlenül bele a véráramba, akár hatszor gyorsabban, mintha meginnánk.


Összefoglalva az egészségkárosodás tekintetében:
A klóros vízben történő fürdés lehet az egyik legnagyobb kockázat, amivel naponta szembekerül az ember. Rövid távon a klóros víz irritálja a szemet, az arcüreget, a torkot, a bőrt és a tüdőt. Hosszú távon, a kockázatok magukban foglalják a túlzott szabadgyök-képződést ( ami gyorsítja az öregedést!), növeli a genetikei mutáció hajlamát, rontja a koleszterin anyagcseréjét és megkeményíti az érfalakat.
Fontos, hogy nemcsak a megivott vízzel kerülhetnek be mérgező anyagok a testünkbe, de a zuhanyzáson és fürdésen keresztül is.
A bőrön át szervezetbe jutó mérgek pedig gyorsabban szívódnak fel és gyakran nagyobb kárt okoznak, mint az emésztés során a oda kerülők!


Folyjék természetesen tiszta, méreganyagoktól mentes és pH-semleges víz otthonod, vagy irodád minden egyes vízcsapjából!Ideális megoldás az InnerLight SimplyPure teljes-otthon víztisztító rendszere, amely eltávolítja:


* a kellemetlen ízeket és szagokat
* a szervetlen kémiai anyagokat, a klórt és a fluoridot
* az illékony szerves vegyületeket és mikroorganizmusokat
* a radioaktív anyagokat és nehézfémeket
* a vegyszermaradványokat
* az üledékeket és zavarosságot
* a nitrátokat és a nitriteket
* valamint sok más szennyező anyagot.
Ismerd meg az InnerLight SimplyPure teljes-otthon víztisztító rendszert mielőbb, hogy személyesen is élvezhesd a víz természetes tisztaságát!


Biztos többet is szívesen megtudnál mindennapi vizünkről.


Ugye, tudod már?

Többet akarsz megtudni:
- a karrierlehetőségről?
- a marketing-tervről?
- a csatlakozásról?
- konkrét esetekről, sikertörténetekről?
Hogy lesz Neked ebből pénzed?


Kérdezz, szívesen és szeretettel válaszolok!


 


Elizabeth Arwen
E-mail: enagykovet@gmail.com
Telefon: +36-30/867-3475
Skype: anyarobin


 
Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Rafael Gyula [ 2008-04-18 18:23 ]

Üdvözletem

Szeretnék a víztisztító ára után érdeklődni . Sajnos sehol nem találom . Már több tisztítóberendezést néztem és szeretném összehasonlítani árban is .

KĂśszĂśnĂśm szĂŠpen .

Rafael GyulaIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!