Bejelentésegeszsegnagykovet.5mp.eu
TARTS VELEM, MEGHÍVLAK ARWEN VILÁGÁBA!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Neked hogy indul a napod?Frissen-üdén kiszökkensz az ágyból, tánclépésekkel és dúdolással-fütyörészéssel kíséred szeretteidet a reggelizőasztalhoz? Szeretetteljesen mosolyogsz margarinos kenyerükkel dobálódzó gyermekeidre? Kedvesen tudomásul veszed, ha valamelyik apróság beteríti a konyhát nyuszibogyóhoz hasonlatos reggelizőpelyhekkel? Barátságosan eltereled őket az illetékes gyermekintézményekbe és továbbra is frissen-üdén-derűsen és főként dinamikusan, orcádon ragyogó mosollyal, a legjobb formádban érkezel a munkahelyedre?

Talán mégsem? Talán így:
Nem akarod elhinni, hogy már megint csörög a vekker,vinnyog a mobiltelefon ébresztőfunkciója! Homályos tekintettel, leginkább tapogatózva eljutsz a konyháig, és még szerencse, hogy előrelátó voltál, a kávéfőzőt talán előző este bekészítetted. Várod a frissítő forró-fekete lé érkeztét, addig eltámolyogsz a fürdőbe. Hány kávét szoktál meginni reggel?
Mondjuk, hármat. Egyet rögvest ébredés után. Egyet, amíg a gyerekeidet elgardírozod, miközben érzed magadban gyülemleni a feszültséget. Egyet akkor, amikor - zsúfolt járműveken zötykölődve, vagy a reggeli csúcsban autóddal araszolva - végre eljutsz a munkahelyedre. Aztán? további kávék? teák? energiaitalok? Érzed, hogy feszült vagy. Feszültebb, mint tegnap, tegnapelőtt és azelőtt. És már nagyon kíváncsi vagy, holnap, holnapután és azután mi lesz? Mikor fogsz felrobbanni? Meddig lehet ezt még bírni?
Mit gondolsz, egyetértesz az alábbiakkal:
- a kereskedelmi forgalomban kapható energiaitalok koffeinből, cukorból és további, "érdekes" összetevőkből állnak, tehát nem feltétlenül az egészségünket szolgálják?
- a kávé - bár finom illatú és megszokhatóan jó ízű - , mégiscsak merénylet a szervezetünk ellen?
- a "táplálékok", amelyekkel egész nap tömjük magunkat, csupán becsapják az éhségünket?
- szervezetünk tulajdonképpen folyamatosan éhezik?
- ha nem vesszük figyelembe szervezetünk igényeit, mi betegítjük meg magunkat - szándékosan!


VAN EGY JÓ HÍREM A SZÁMODRA!
Ha nem akarsz, nem kell felrobbannod!
Ha nem akarod, nem kell azon törnöd a fejed, hogy meddig lehet ezt még bírni!?


Szép reggelt!
Ma bemutatkozik Neked a ZÖLD ARANY.


Az algák az egyik legrégebbi földi életformát képviselik, 3,5 milliárd éve léteznek bolygónkon. Túlélték az összes földtörténeti korszakot és a klímaváltozásokat. Kitűnő alkalmazkodási képességük mellett, a Spirulina, a Chlorella és a Lithotamnium algák igen értékes és gazdag összetevőikkel tűnnek ki: az emberi táplálkozás számára nélkülözhetetlen anyagokat tartalmaznak.
Az alga alapú táplálékkiegészítők előnye az, hogy természetes körülmények között tenyésznek. A Spirulina, Chlorella és Lithotamnium tisztán természetes táplálékok, melyek kiegyensúlyozott kombinációban tartalmazzák az egészséghez szükséges összes létfontosságú anyagot. Nincs olyan laboratórium, mely e három növény összetevőinek ilyen tökéletes sokaságát össze tudná állítani. Az alga összetevőknek olyan széles a skálája amely más táplálékban egy idejűleg nem fordul el ő. Mindez rendszeres fogyasztással optimálisan adagolható, és a szervezet számára könnyen feldolgozható.


Spirulina platensis - a zöld erőmű
A Spirulina egy parányi, fonálszerű édesvízi mikro-alga. A nap erejét fotoszintézis által alakítja értékes alkotóelemévé. Intenzív zöld színét különösen magas klorofil tartalmának köszönheti, mely az emésztéshez és az anyagcseréhez igen fontos. A Spirulina lúgos jellege meggátolja szervezetünk savtúltengését. A általa tartalmazott legfontosabb anyagok: értékes fehérjék, különböző aminosavak és vitaminok, B-komplex vitamin skála, sok B12, kálium, magnézium, cink, vas, béta-karotin, valamint lényeges zsírsavak. E a bőséges összetétel a könnyű hozzáférhetőséggel kombinálva teszi a Spirulina platensist egész szervezetünk erőforrásává. Kellemes közérzetet, szépséget, erőt és energiát biztosít.


Chlorella vulgaris - a méreganyagok kivezetője
A legismertebb, egysejtű, édesvízi alga
, amely a különleges sejtfelépítésének és a klorofil tartalmának köszönheti méregteleníőo hatását. Minél jobban méregtelenítettük testünket, májunk és vesénk annál jobban képes ellátni tisztító feladatát. Így válik a Chlorella egészségünk és ellenálló képességünk fontos fenntartójává.


 


Lithothamnium calcareum - az építőmester
Összetételének 34%-át tiszta, természetes, szerves kalcium képzi, mely testünk számára a legfontosabb ásvány. A kalcium nélkülözhetetlen csontjaink, körmeink és hajunk újraképződéséhez. Tudományos kutatások igazolják, hogy a Lithotamnium természetes kalciuma - a vegyileg előállítottal szemben- magas arányban képes beépülni, sőt ennek hatékonysága bizonyos százalék Spirulina hozzáadásával még tovább fokozódik. Így válik a Lithotamnium csontjaink és fogaink leghatékonyabb kalciumforrásává.


Kitűnő alkalmazkodási képességük mellett, a Spirulina, a Chlorella és a Lithothamnium alga igen értékes és gazdag összetevőivel tűnik ki, az emberi táplálkozás számára nélkülözhetetlen anyagokat tartalmaznak. A mikroalgákat, mint táplálékot már az aztékok is nagyra becsülték. Nem véletlenül nevezték az Istenek ajándékának.
Az algák számos országban a táplálék fontos részét képezik már napjainkban is. Japánban például, nem hiányozhatnak az étlapokról. Igen leleményes formákban fogyasztják és szolgálják fel őket kiegészítőként.
Ezzel egyidőben jónéhány fejlődő országban a lakosok számának túlnövekedése, vagy a talajváltozások következtében alig-alig sikerül mindenkit jóllakatni. Az algákban egy olyan potenciális erő rejlik, mely legyőzheti az alultápláltságot. Igen hatékony fotoszintézisük segítségével - mely során a nap energiáját átalakítva megkötik - olyan óriási (bio)tápértéket képeznek, amely akár tízszerese is lehet más haszonnövényekének. Magas és igen sokoldalú tápértékük miatt napjainkban az algák egyre fontosabb és hatásosabb részei táplálkozásunknak.
Olyan országokban, ahol mindenki jóllakik, egyre nehezebb teljesértékű és egészséges táplálékhoz jutni. Kimerített, tápanyagszegény talajból származó konzervált, denaturált
élelmiszerek a jellemzőek, melyeknek igen hosszú az útjuk a fogyasztóig. Ez csak néhány oka annak, hogy miért is lett mind szegényebb és értéktelenebb a táplálékunk. Több zöldségféleségen folytatott kutatás megállapította, hogy ezekben az ún. létfontosságú
tápanyagtartalom a mezőgazdaság iparosításának korszakában fokozatosan csökkent. A termesztett növények genetikai értékvesztése, környezetünk elszennyeződése, elmérgeződése, a növényvédő- és tápszerek mind-mind veszélyeztetik táplálékunk
minőségét. Ugyanakkor, mind több és több ember táplálkozik egyoldalúan és egészségtelenül.


Egyetértesz velem?
Tudj meg minél többet szervezeted igényeiről és azokról a lehetőségekről, amelyekkel
testedet - az egyetlen helyet, ahol élhetsz - fitten, energiával telítetten, egészségesen őrizheted meg.


Mondd el a véleményed és tedd fel a kérdéseidet!
Kérdezz a lehetőségekről:
- egészséged és szeretteid egészsége érdekében
- a kiemelkedő karrierlehetőségről
- a többi mikroalga-alapú táplálékkiegészítőről
- a csatlakozás és együttdolgozás lehetőségéről!
Szívesen és szeretettel válaszolok - hisz ez a dolgom.


 


 


Elizabeth Arwen
E-mail: enagykovet@gmail.com
Telefon: +36-30/867-3475
Skype: anyarobin


 
Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!