Bejelentésegeszsegnagykovet.5mp.eu
TARTS VELEM, MEGHÍVLAK ARWEN VILÁGÁBA!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Az Ön szervezete veszélyben van!
Szervezetünk immunrendszerét számos tényező gyengítheti, ezek közül sok olyan veszély, mellyel nap mint nap találkozunk.


A leginkább aggodalomra okot adó terület a táplálkozásunk, ahol sokkal többrol van szó, mint a zsíros ételekkel és a gyorséttermekkel kapcsolatos problémák. Még azok is, akik rendkívül odafigyelnek táplálkozásukra, kénytelen elismerni, hogy napjainkban az élelmiszerek előállítása különbözik attól, ahogyan a természet állítja elő őket. És ez nemcsak a génmanipulált élelmiszerekre vonatkozik, amelyek az utóbbi idoben rendkívül negatív sajtóvisszhangot váltottak ki. Számos tudós osztja azt a nézetet, hogy a modern termesztési technikák és a műtrágyázás (melyek mindössze százéves vívmányok) olyan változásokat idéznek elő a növények növekedési ciklusában, amely módosítja az immunredszerünk számára nélkülözhetetlen tápanyagok termelését.
A szellemi és érzelmi stressz gyakori velejárója az immunrendszer muködésének csökkenése.
A tudósok régóta tanulmányozzák a stressz hatását a szervezet védelmi mechanizmusaira.
Vizsgálják azokat a tényezőket, melyek nagy mértékben csökkentik az immunrendszer teljesítményét, és ezek közül számos van jelen mindennapi életünkben.
Ezért rendkívül fontos, hogy minden tőlünk telhetőt megtegyünk immunrendszerünk egészségének fenntartásáért.
A táplálék-kiegészítők szedése, sok víz fogyasztása, a rendszeres testmozgás és a pihentető éjszakai alvás mind-mind hozzájárul a fizikai jóléthez és az egészséges
immunrendszerhez.


 
A Nikken 1975-ben vezette be a wellness úttörő koncepcióját, és azóta is világvezető az időközben iparággá nőtt wellness területén. Már a kezdetektől más volt mint a többi cég.
Célja nem pusztán egy termék vagy szolgáltatás értékesítése.
A Nikken azért jött létre, hogy az emberek számára egy jobb életet biztosítson.


Az ehhez vezető út egy olyan filozófia által valósítható meg, melyet a "Teljes Wellness" néven ismerünk. Az elsősorban a gyógyításra koncentráló hagyományos nyugati orvoslás helyett, a Teljes Wellness a megelőzésre összpontosít. A betegségeket nem gyógyítani kell hanem megelőzni.


A Nikken vízió szerint
a Teljes Wellness
az Egészség Öt Pillérén nyugszik
,
melyek a következők:


- egészséges test
- ép lélek
- egészséges család
- egészséges társadalom
- anyagi biztonság


Ha ezen az öt területen egyensúlyt érünk el, ezzel hozzájárulunk egy egészségesebb, minőségíbb életstílus megvalósításához. Ezen elmélettől inspirálva hozta létre Isamu Masuda a vállalatot, mely hamarosan Japán történelmének legdinamikusabban fejlődő közvetlen értékesítési szervezetévé vált. Ezért megkapta a Japán császár kitüntetését, mint a leggyorsabban fejlődő vállalat Japán
történelmében. E rohamos fejlődét követően a Nikken napjainkban 40 országban van jelen.


A wellness otthon előnyei az alábbiakban fogalmazhatóak meg:
- A szervezet öngyógyító folyamatai hatékonyabbá válnak, hamarabb gyógyulunk és fájdalmaink (fejfájás, izületi probléma, derékfájás stb.) csökkennek, megszűnnek.
- Ha egészségesebbé váltunk, akkor a szervezet energiaszintje megnövekszik, kevésbé fáradunk el, több energiával, magasabb energiaszinten tudjuk élni mindennapjainkat.


 A "TELJES WELLNESS"-VÍZIÓ TERMÉKEI
Környezet
/ Vízrendszer / Levegő tisztító /


PiMag vízrendszer
- A PiMag technológiával, a szokványos csapvíz pH szintje
friss PiMag vízzé alakul.
*
PiMag optimalizáló

- A PiMag optimalizáló oxigénnel és ionokkal tölti fel a PiMag vizet vegyszerek, szénsav és adalékanyagok nélkül.
Olyan technológiákat ötvöz amelyek a természetes, jól kiegyensúlyozott ivóvíz létrehozásához szükségesek.
*
PiMag® Ultra zuhany
- Mindannyiunk számára ismertek a PiMag® víz fogyasztásának előnyei, és az a természetes tisztító hatás, amely az egyszerű csapvizet PiMag® vízzé alakítja.
De vajon alkalmazhatók -e ezek az előnyök a zuhanyozás során? Fedezze fel a természetes zuhanyozást a PiMag® Ultra zuhannyal!
*
AirPower5 levegő tisztító
-Gondolkodjon el, hogy milyen minőségű a levegő a házában, gondoljon a szőnyegben és bútorokban élő mikróbákra, az atmoszférában található füstre és porra.
A csúcstechnológiájú HEPA szűrőrendszerrel az Air Power5 az otthonalevegőjét 99,97%-osan megtisztítja.
Egy tiszta iongeneráló rendszer energiát adó negatív ionokat termel, mely a magas hegyekben és erdők levegőjében található.
*
Aroma terápia -

Az Air Power aromaterápiás csíkok/tasakok fantasztikus skálájával környezetét a nyugyalom és a jólét barlangjává varázsolhatja.
Ezekkel a csodálatos illatokkal ideális békés környezetet alkíthat ki az otthonában, vagy bárhol.


Táplálkozás
/ Táplálék kiegészítők / Főzőedények /


Jade GreenZymes®
Egy "folyékony zöld saláta" - egyedülálló, zsenge árpafű levét tartalmazó táplálék-kiegészítő, mely Japánnak egy érintetlen területéről származik, az összetevők kimondott tisztaságának biztosítása érdekében. Továbbá tartalmaz még gyöngyárpa mag kivonatot és kombu-alga port. Egy egészséges, zöldségben és gyümölcsben gazdag étrend, amely megadja a természetes, szükséges tápanyagokat.
*
Lactoferrin Gold 1,8®
- Kivételes Tisztaság - Sok éves intenzív kutatások és tesztelések eredménye, a Lactoferrin Gold 1,8® segíti és serkenti a belekben található jótékony hatású baktériumok képződését, és fenntartja a szervezet természetes védekező mechanizmusát. Ideális a laktóz intoleranciában szenvedők, valamint a tejtermékek fogyasztásában korlátozott, emberek számára.
*
Ciaga®
Varázslatos Ízkeverék, egy növényi és gyógynövényi kivonatokkal dúsított gyümölcsital, cukor és tartósítószerek hozzáadása nélkül. Több hasznos természetes anyag keverékének a használata sokkal hatékonyabb, ezért a Nikken felhasználja a gránátalma és aloe vera csodálatos erejét, valamint cseresznye, áfonya, szőlő és körte gyümölcsleveket.


Nikken Cookware főzőedények

A hagyományos fazekak és serpenyők használatával való főzés során az étel sok fontos vitamint és ásványi anyagot veszít. Főzéskor oxidáció lép fel, melynek eredményeként az étel molekulái szabad gyökökké alakulnak át. A szabad gyökök károsítják az emberi szervezet sejtjeit, mely többek között korai öregedéshez vezethet.
A Nikken Cookware főzőedényekkel az Ön ételei olyanok lesznek, amilyennek a természet megkívánja. A szabadalmazott LifeWare Technológia csökkenti a főzés során keletkező oxidációt és a szabad gyökök kialakulását.
Az eredmény: az Ön ételeiben csökken a szabad gyökök aránya, és az ételek jobban megőrzik tápanyagtartalmukat.


Alvást segítő rendszer


A NIKKEN KenkoDream® alvórendszere Negatív Ion Technológiával, Mágnes Technológiával, Hosszúhullámú Infravörös Technológiával rendelkezik és Chitosant tartalmaz.

KenkoDream® Deluxe matrac
A tökéletes éjszakai alvást
a test teljes tartása és kényelme határozza meg.
*
A KenkoDream® Deluxe
a test formája szerint állítható, elosztva a testsúlyt, feloldva a nyomást és helyes testtartást biztosítva.
Rendelkezik egy "üreges" masszírozó felülettel, beépített hőmérsékletszabályozóval, amely segíti a tökéletes relaxációt.
*
KenkoComfort® Deluxe
matrac ugyanazokra a technológiákra épül, mint a KenkoDream® Deluxe; kifinomult tervezése révén kiegyensúlyozott tartást biztosít a gerinc számára, ezáltal megvalósítva a kényelem és a megfelelő tartás egyensúlyát.
*
Kenkopad®
- Amikor otthonától távol van, vigyen egy darabka kényelmet magával. A Kenkopad® a KenkoDream® Deluxe matrac összes kényelmi előnyeit magában rejti, egy könnyen hordozható, kis súlyú formában.
*
KenkoDream® Paplan
- Ez a paplan olyan hosszú hullámú infravörös technológiát tartalmaz, amely megakadályozza a forró pontok keletkezését,
valamint kitozánt - egy természetes anyag
- és ionos komforttechnológiát, amely alvás közben feltölti egy dózis negativ ionnal.
A megfelelő helyekre mágneseket helyeztünk, így az összes többi KenkoDream® termékkel beburkolja a saját "mágneses mezője".
*
KenkoDream® Párna
- A különleges párna ergonomikus tervezése ideális nyaktámaszt és fejtámaszt kínál. a viszkoelasztikus habgumi alkalmazkodik az Ön alkjához és a különleges levegőjáratok maximális szellőzést biztosítanak az éjszaka folyamán.

*


KenkoInsoles® talpbetét - Ezek az innovatív megfordítható talpbetétek minden egyes lépésnél relaxáló vagy frissítő talpmasszázst biztosítanak.A 100%-os mágneses burkolat még inkább kiemeli a hatást, így napról napra kényeztetheti a lábait.
KenkoStrides® talbetét - Az aktív lábaknak három dologra van szükségük - kipárnázásra, szellőzésre és hőmérséklet szabályozásra. A KenkoStrides® a lábait hűvösen, frissen és kényelemben tartja az egész nap folyamán. Eléggé ellenállóak sporttevékenységek végzéséhez, 100% mágneses burkolattal rendelkeznek és felfrissítik a mozgásban levő lábat.
KidStrides® talpbetét - A aktív gyereklábak számára a KidStrides® a hőmérsékletszabályozás, a mágneses technológia és a kényelem előnyeivel szolgál.
KenkoSeat® Plus ülés - Irodában dolgozik vagy hosszú távolságokat kell vezetnie? Csökkentse a stresszt és a kimerülést a KenkoSeat® Plus segítségével, mely egy csodálatos, frissítő masszázst tesz lehetővé. A természetes gyapjú, a hőmérséklet szabályozás és a mágneses technológia a hosszú ideig tartó egy helyben ülést kényelmes és kellemes élménnyé alakítják.
Kenko Super Mini - Érezze a mágneses technológia és a hőszabályozás előnyeit ott, ahol a legnagyobb szüksége van rá! A Kenko Super Mini kényelmesen illeszkedik bármely testrészre, egy nyugtató és ellazító mágneses mezőt hozva létre. Kismérete lehetővé teszi,hogy bárhová magával vihesse és részesűlhessen az energetizáló mágnesességből.
Elastomag® nyakpánt - Ez a hajlékony, nyúlékony nyakpánt 100%-os mágneses borítással rendelkezik, a nyak és a váll felső izmainak nyugtatására és lazítására. Az Elastomag® nyakpánt egyszerűen és könnyedén segít csökkenteni a fejfájást okozó feszültséget lehetővé téve, hogy a dolgait nyugodtan végezhesse. A pánt teljes felülete egy egyenletes mágneses mezőt hoz létre, a hosszú hullámú infra vörös technológia pedig lélegző, természetes meleget és konfort érzetet biztosít.


 Ha szeretnéd a NIKKEN csúcstechnológiájú wellness - termékeit
25%-kal olcsóbban megkapni vagy jól jönne némi mellékjövedelem, csatlakozz hozzánk!


A wellness-ipar ma a világon a legdinamikusabban fejlődő iparág.
A NIKKEN cég óriási előnye, hogy olyan termékekkel dolgozhatunk, amelyekkel a hétköznapi emberek életét tehetjük olcsóbbá és egészségesebbé egyszerre.

Ha saját vállalkozást szeretnél, akkor is van jó hírünk a Számodra.
Egyedülálló marketing rendszer, gyors, biztonságos szállítási háttér, stabil infrastruktúra áll
a wellness szaktanácsadók rendelkezésére.


Még többet akarsz megtudni a NIKKEN-ről?
Szívesen megismernéd a többi terméket is?
Szeretnél részt venni ingyenes termékbemutatón?

A Számodra fontos információk érdekében írj, vagy telefonálj!
Tudod: szívesen és szeretettel segítek. 


Elizabeth Arwen
E-mail: enagykovet@gmail.com
Telefon: +36-30/867-3475
Skype: anyarobin


 


 


 


 


 
Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Koczka Ferenc [ 2008-03-25 17:39 ]

PíMag víztisztítóhoz keresek szűrőbetétet, mikro-szivacs-szűrőt és tartalék víztartályt. Tudna nekem segíteni?
Köszönettel:
Koczka FerencIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!