Bejelentésegeszsegnagykovet.5mp.eu
TARTS VELEM, MEGHÍVLAK ARWEN VILÁGÁBA!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
A GYÓGYÍTÓ FOTOSZINTÉZIS

 AZ ENZIMAKTÍV BÚZAFŰLÉ


A fotoszintézis a Nap energiájának felhasználása a növekedéshez, pontosabban az energia kémiai energiává történő átalakítása.
Az élő növényi sejtek apró kémiai laboratóriumokhoz, vegyiművekhez hasonlítanak. Nyersanyagokat - széndioxidot, vizet és napenergiát - vesznek fel és azokat hasznos tápanyagokká alakítják át. Az oxigén ennek a folyamatnak a mellékterméke. Sok növény igen gazdag olyan vegyületekben, amelyek farmakológiailag aktívak, ezáltal mélyrehatóan befolyásolják az emberi szöveteket és szerveket.


A mélyfagyasztott búzafűlé egy olyan innovatív világújdonság, amely minden kihívást pozitívan és elszántan megoldó elméről tesz tanúbizonyságot. Megalkotását az alábbi momentumok hívták életre:
A búzafű frissen préselt levére alapozott kúrát 40 éve használják szerte a világon különböző súlyosabbnál súlyosabb civilizációs betegségekre. "Gyógyíthatatlan"-nak bélyegzett emberek legendaszámba menő gyógyulási sikertörténetei fűződnek a módszerhez. Az érintettek nem az élet egyfajta meghosszabbításáról, hanem újjászületésről és életenergiával történő feltöltődésről beszélnek. A terápia eredményessége tehát mind szélesebb körű alkalmazását feltételezheti.
Az 1963 óta működő Hippokratész Egészségvédő Intézet felmérése szerint „a búzafűlé eredményesnek bizonyult többek közt csontvelőrák, mellrák, vastagbélrák, tüdőrák, prosztatarák, petefészekrák, nyirokmirigyrák, nyirokrendszerrák,lymphoma, ciszták, cukorbetegség,izületi gyulladások, bronchitis, hajhullás, túlsúly, vérszegénység és sok más egészségügyi probléma kezelésénél.”

 A búzafűlé a fűnagyságúra megnőtt (kb. 15 cm), csíráztatott bio tönkölybúza préselt, édeskés zöld leve. A búzafüvet azért kell kipréselni, mert az emberi emésztőrendszer nem képes nagy mennyiségű rostot megemészteni.
A tapasztalatok szerint semmilyen káros mellékhatása nincs, ember és állat egyaránt fogyaszthatja. Kismamák, szoptatós anyák ugyanúgy, mint kétéves kortól a gyermekek.


 


Mit tartalmaz a búzafűlé?
A fiatal búza friss leve természetes vitaminokat, ásványi anyagokat, enzimeket és klorofillt tartalmaz.
Tartalmazza az összes ismert ásványi anyagot, amelyre a szervezetünknek szüksége van.
Tökéletes fehérjeforrás: az összes esszenciális aminosav a megfelelő arányban lelhető fel benne. Az egyik leggazdagabb A- és C- vitamin forrás. Egyenlő arányban gazdag E-, F-, K-, és B- vitaminokban.
Enzimek sokasága, amelyek az emberi szervezetben lejátszódó percenkénti sokmillió biokémiai reakciót vezénylik és ellenőrzik. A búzafűlé magas enzimtartalma miatt azonnal reakcióba lép a mérgekkel, és a gyomorban összegyűlt nyálkával.
Klorofill, amely a növények napenergia hasznosításának anyagi eredménye. Szerepe a növényen belül az, hogy szén-dioxidot vesz fel, és oxigént ad le, miközben ATP-t termel , amely a biológiai folyamatok kémiai energiaforrása. Molekulaszerkezetét tekintve nagy a hasonlóság a vér hemoglobinjának szerkezetével, amely viszont oxigént vesz fel, amit a sejtekbe juttat, és onnan szén-dioxidot szállít a tüdőbe. Ezért születhetnek azok a megfogalmazások, hogy "a klorofill folyékony oxigén", vagy hogy "a klorofill tisztítja, újítja a vért"
Jelentős a B17 (laetrile) tartalma, amely a tudós és kutató körökben elismert, hogy a normál sejtek befolyásolása nélkül rombolja szét a ráksejteket.


Összetevőinek felsorolásából is következik a széleskörű alkalmazhatósága, de hozzáférhetőségének nehézségei miatt elsősorban a rákellenes alkotóelemeiről vált híressé.
* Segít az immunrendszer felépítésében, megerősítésében
* Bél-, emésztési, méregtelenítési, problémák esetén segít az emésztésben és a belső szervek működésében.
* Megsemmisíti a kórokozó baktériumokat, és segít visszaállítani a hasznos baktériumok egyensúlyát a belekben, amely folyamat lényeges az egészséges immunrendszer érdekébe.
* A hatékony méregtelenítés következtében folyamatosan csökken a súlyfelesleg
* Normális széklet
* Életerő, vitalitás
* Kisebb fáradékonyság
* Nagyobb munkabírás
* Betegségekkel szembeni nagyobb ellenállás
* Magas klorofilltartalma miatt dúsítja a vérünket oxigénnel, a sejtek oxigénellátása javul, így a gyulladások megszüntetésében komoly szerepe van
* Vágás, égés, bőrpír, csípés esetén (a bőrfelületre csepegtetve)
* nyitott sebek, fekélyek, daganatok, stb. esetén a fúzafúlével átitatott kendőt borogatásként alkalmazhatjuk
* hajra téve hajmosás előtt egy órával, segít a lestrapált, töredezett haj regenerálásában. Jól bedörzsölve a viszkető, korpás fejbőrre is hatékony.
* Gargalizálva felfrissíti a leheletet, könnyít a torokfájáson. Csökkenti a fogínyvérzést. és képes megszüntetni a duzzadt fogínygyulladást
* a finoman szűrt, desztillált vízzel 1/1 arányban hígított búzafűlé szembe csepegtetve nyugtatólag hat (pirosodás, égő viszkető, nyomás) tünetek esetén.


A FitoMed termékcsalád szellemi atyja, Jakóczi Iván egy évtizeden át gyógyszerkutató mérnökként dolgozott a gyógyszeriparban. Feladata az volt, hogy új, ígéretes molekulákat fedezzen fel, amelyeknek a gyakorlati haszna a későbbi kutatások során dőlt el. A hangsúly itt az új szón van, hiszen ami a természetben előfordul, vagy mások már bejelentették előállítását, már nem szabadalmaztatható, ebből következően nem ígér a befektetők, részvényesek számára extraprofitot.
Jakóczi Iván nem eltávolodni akart a természetes anyagoktól, hanem minél jobban megismerni és az emberek hasznára fordítani. Kilépett a gyógyszeriparból és megalapította gyógynövénykivonatokra épülő vállalkozását, amelynek - más gyártók számára kiindulási alapot jelentő - tinktúrái megalapozták a cég jó hírnevét. A vevői kör neves élelmiszeripari vállalatokból, kozmetikai cégekből, gyógyszergyárakból tevődött össze. A sikeres vállalkozás hozadékából Jakóczi Iván hozzálátott megvalósítani álmát: elkötelezett szakmai etikával készült, igazi tartalmat felvonultató, minőségi étrendkiegészítő családot létrehozni, amely valódi értéket közvetít, és effektív segítséget nyújt.


Furcsa módon, ahogy a világ halad előre a 21. században, úgy nőnek az ember egészségére leselkedő veszélyek. Környezetünket elárasztják a "forradalmi újdonság"-ok, amelyekhez szervezetünk sohasem alkalmazkodott. Az élelmiszeriparnak és a mezőgazdaságnak manapság nem az az érdeke, hogy biológiailag optimális táplálékokat fejlesszen ki és gyártson. A mennyiségre és a gyártási költségek erőszakos lefaragására történő törekvés egyre nyilvánvalóbban csonkítja meg a termékek beltartalmi értékét. Mind szélesebb körben alkalmaznak mesterséges kémiai anyagokat, tartósítószereket az élelmiszerekben, folyamatosan nagyobb teret hódítanak a génkezelt alapanyagok. Egyre másra jelennek meg a cikkek és tanulmányok arról, hogy az elmúlt egy emberöltő alatt milyen veszélyesen alacsony szintre csökkentek az alapvető élelmiszereink (gabonák, zöldségek, gyümölcsök, tej) vitamin-, ásványianyag- és nyomelemszintje. Már nem csak szakmai körökben ismert tény, hogy a betegségek közül egyre többről bizonyosodik be, hogy táplálkozási eredetű. Ezek a körülmények hozzák létre az étrendkiegészítők létjogosultságát, olyan élelmiszerek, melyek koncentrált formában tartalmaznak táplálkozási vagy élettani szempontból fontos anyagokat.


A FitoMed száz százalékban magyar tulajdonban lévő vállalkozás, amely alatt a kutatást, fejlesztést, a gyártást és az értékesítést hatékonyan megvalósító cégcsoportot értjük.


A kutatás-fejlesztés a következő tézisen nyugszik:
Ha szervezetünkben nem áll fenn maradandó károsodás, és segítünk neki, képes arra, hogy megtisztítsa, újjáépítse és meggyógyítsa magát.
Ha szervezetünket az élelmiszerek legjobb kombinációjával tápláljuk, hozzájárulhatunk önregenerációs képességének javításához.


Mi a FitoMed-nél mindent megteszünk, hogy termékeink kiemelkedjenek a tömegből és túlszárnyalják az átlagos elvárásokat:
* a kutatás során kizárólag olyan gyógynövények jelentenek kiindulópontot, amelyek a komplementer medicina és a népgyógyászat adatai alapján a gyógyulási folyamatot oki szinten támogatják
* a termékfejlesztés és gyártás minden fázisában ellenőrzésünk alatt tartjuk az összes olyan paramétert, amely hatással lehet termékeinkre
* kizárólag az összetett hatóanyag értékelés által igazolt, legkiválóbb nyersanyagok kerülnek a gyártási folyamatba
* szigorúan ügyelünk a bakterológiai tisztaságra, kizárjuk a vegyi méreganyagok, nehézfémek vagy oldószerek jelenlétét
* az ellenőrzött és jóváhagyott kivonatolási folyamat, szigorú minőségi kontroll garantálja az egyenletesen magas minőségű, gyógyszeralapanyagnak alkalmas tisztaságú, következetes összetételt
* készítményeinket saját tulajdonban lévő HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) minőségbiztosítási rendszert alkalmazó üzemünkben állítjuk elő, így garantálva azok biztonságát
* a növények termesztése, az alapanyagok vizsgálata, a gyártási folyamatok, valamint a késztermékek bioaktív hatóanyagtartalma következetesen megfelelnek a tudományos normáknak


 


MYRTOL - Extra magas flavonoid tartalmú kapszula
MYRTOL KRÉM - Antocián krém
ROSMOL- P -Tesztgyőztes antioxidáns
Rosmol-P krém - Egyedülálló hatású antioxidáns krém
Fitovit - Gyógynövény szörp - Gyömbér szörp
Plantagol - Komplex összetételű, vitaminos, mézes szirup
Rendkívüli töménységű (gazdaságos) tinktúrák
Otthon készíthető, mindig friss biokozmetikumok


Gyógynövény tinktúráink, a piacon egyedülálló kapszuláink, szörpök, szirupok, esszenciák, elixírek, otthon elkészíthető hipoallergén kozmetikumok és gyógykrémek, illetve a hozzájuk tartozó tudás birtokában még pénztárcáját is kímélheti.
Segítségünkkel megtapasztalhatja a könnyen hozzáférhető, enzimaktív búzafűlé áldásos hatásait is.

Hiszünk abban, hogy minden embernek joga van megismerni a természet adta lehetőségeket, amelyek hatékony megoldást jelentenek számára az egészség megőrzésében, vagy annak visszaállításában.
Szervezetünk építőelemei és a köztük lejátszódó folyamatok, életünk minden pillanatában, következetesen az egészség folyamatos fenntartását ill. visszaállítását szolgálják. Ez a törekvés példa értékű számunkra, ezért építünk a készítményeink köré egy olyan szervezetet, melynek tagjai felelős meggyőződéssel munkálkodnak, nemcsak saját, hanem embertársaik egészsége érdekében.

A FitoMed páratlanul hatékony termékeihez megfelelő értékesítési csatorna is járul, amely a bizalmi emberi kapcsolatokra és személyes tapasztalatokra épít.
Hálózatos rendszerünk tagjai hatékonyan tudják hirdetni az általuk már megtapasztalt előnyöket és egyedi tulajdonságokat.
Hisszük, hogy az elégedett vevő a legjobb reklám, ezért erre építjük reklámstratégiánkat.
Ebből következően reklámköltségeinket azoknak szánjuk, akik eredményesen járulnak hozzá a FitoMed Országos Fogyasztói és Forgalmazói Hálózat kiépítéséhez.
Ha Ön végigolvasta ezt az oldalt, bizonyára újdonságokra nyitott, egészsége megőrzésével tudatosan foglalkozó ember.
Csatlakozzon a FitoMed csapatához, hiszen az Ön életfilozófiájával egybecseng kínálatunk:
tegyük egészségesebbé, gazdagabbá szeretteinket, egy értelmes és tartalmas tevékenységgel!

Terméktapasztalatok, -információk?
Csatlakozási és karrierlehetőség?

Szívesen és szeretettel segítek!


 


Elizabeth Arwen
E-mail: enagykovet@gmail.com
Telefon: +36-30/867-3475
Skype: anyarobin
Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Joó Marcsi [ 2008-04-06 16:27 ]

Szeretném kipróbálni a tönkölybúza levet méregtelenítésre .:szeretném tudni , hogy lehet-e kapni ital formájában , ha igen akkor az is ugyanolyan hatásos mint a frissen facsart ? Abból mennyit kell egy nap inni? Várom válaszát köszönöm .Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!